Робин Уилямс стана белобрад и пусна шкембе

08.01.2014 15:10 | Видян 2869 пъти

Робин Уилямс стана белобрад и пусна шкембе

Комикът Робин Уилямс се превърна в дядка шкембелия въпреки опитите си да поддържа форма с морски спортове, пише bgdnes.bg. 62-годишният американски актьор бе изловен от папараци в първата седмица от новата година да се гмурка в океана на хавайския бряг. Интересното е, че на Хавай той се появи в компанията на привлекателна чернокоса дама на средна възраст, чиято самоличност остана тайна за светските хроникьори.

Звездата от "Добро утро, Виетнам" и "Обществото на мъртвите поети" се мъкне на плажа по черни бермуди, но отпуснатият му вид стряска почитателите му, свикнали да го виждат в безукорна кондиция. Носителят на „Оскар“ видимо е надебелял, месата му висят, дори е пуснал бяла старческа брада.

Известно е, че Уилямс години наред се славеше като фитнес маниак, което прави сегашното му положение още по-чудно. Доскоро той редовно караше и колело, а веднъж дори тренира с допинг-легендата на велоспорта Ланс Армстронг.

В последно време Уилямс пак е набрал скорост, снима няколко филма наведнъж и даже е водещ на сатирично предаване по телевизионния канал Си Би Ес. След двата си брака, от които има 3 деца, личният му живот остава встрани от публичното внимание.


Снимка: fameflynet.uk.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !