Юлиан Вергов срещу Стефания Колева в кулинарен дуел
07.01.2014 16:40 | Видян 6841 пъти
В състезанието бяха изразходвани 10 яйца, литър и половина мляко, килограм захар „Сладея”, произведена в най-стария работещ производител на захар в България. Двубоят премина в шеги, закачки, игри с набрашнени ръце и едва няколко счупени яйца.
Звездите споделиха тънкости в приготвянето на сладкиши. От Юлиан Вергов научихме, че крем карамелът се прави само с топло мляко, защото със студено се образуват шупли. Стефания Колева показа как се добавя какао за постигане на мраморния ефект на нейния кекс.
Сладкишите, приготвени от двамата актьори и децата им, бяха класирани на челните места в проучване, проведено в края на миналата година. Крем карамелът се оказа любимият сладкиш на българите. Кексът е в топ 3 на сладката класация, макар да отстъпва в предпочитанията на по-младите българи. Според проучването той пък е най-често приготвяният в домашни условия десерт в България.
свързани новини
Стефания Колева свали 10 години
НАЙ-НОВИ
Силвестър Сталоун се превръща в...
От началото на 2025 г. bTV ще зарадва зрителите с...
Новият семеен игрален филм на БНТ...
На 25 декември, сряда, от 20:30 ч. по БНТ 1 гледайте...
коментари
- коментари
- напиши коментар
- изпрати на приятел
- гласувай
Няма коментари към тази новина !