Юлиан Вергов срещу Стефания Колева в кулинарен дуел
07.01.2014 16:40 | Видян 6800 пъти
В състезанието бяха изразходвани 10 яйца, литър и половина мляко, килограм захар „Сладея”, произведена в най-стария работещ производител на захар в България. Двубоят премина в шеги, закачки, игри с набрашнени ръце и едва няколко счупени яйца.
Звездите споделиха тънкости в приготвянето на сладкиши. От Юлиан Вергов научихме, че крем карамелът се прави само с топло мляко, защото със студено се образуват шупли. Стефания Колева показа как се добавя какао за постигане на мраморния ефект на нейния кекс.
Сладкишите, приготвени от двамата актьори и децата им, бяха класирани на челните места в проучване, проведено в края на миналата година. Крем карамелът се оказа любимият сладкиш на българите. Кексът е в топ 3 на сладката класация, макар да отстъпва в предпочитанията на по-младите българи. Според проучването той пък е най-често приготвяният в домашни условия десерт в България.
свързани новини
Стефания Колева свали 10 години
НАЙ-НОВИ
Грозната Бети напуска Америка след...
Победата на изборите на Доналд Тръмп над Камала Харис ще...
коментари
- коментари
- напиши коментар
- изпрати на приятел
- гласувай
Няма коментари към тази новина !