Лейди Гага: Станах жертва на предателство

07.01.2014 15:50 | Видян 1034 пъти

Лейди Гага: Станах жертва на предателство

Обещанието, което Лейди Гага даде на феновете си през декември за излизането на клипа към новия й сингъл Do What You Want на музикалния пазар в първата работна седмица от януари, се оказа лъжовно, съобщава blife.bg. Скандалната певица обаче побърза да се извини на своите почитатели, давайки обяснение в публикация на официалната си страница: „За някои хора милиони долари не са достатъчни. Те искат милиарди. След това трилиони”.

Оказва се, че италиано-американската изпълнителка е жертва на предателство от най-близките си хора. А поради претоварения си график и „задължението да прави пари за другите”, госпожица Гага не е намерила физическото време да заснеме видеото навреме. Накрая, тя отправя молба към почитателите си от цял свят да бъдат търпеливи и да я подкрепят при създалата се неприятна ситуация.

Промо кадри от клипа към въпросния сингъл бяха публикувани през изминалия месец. Те са дело на също толкова ексцентричния Тери Ричардсън, играещ ролята и на режисьор. В новото си видео звездата, която си партнира с Ар Кели, е облечена в оскъдно бельо и без задръжки обгръща кръста на певеца, показващ фалически символ чрез жест на ръката в същия този момент.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Няма коментари към тази новина !