Ирен: Нямам вина!

06.01.2014 13:45 | Видян 4236 пъти | Гласували 1

Ирен: Нямам вина!

„Научих за състоянието на Стефан Данаилов. Много се натъжих, че не е добре здравословно. Желая му бързо да се излекува и съм сигурна, че ще успее да преодолее това препятствие - той е много силен характер", коментира вчера пред „Всеки ден" Ирен Кривошиева. Актрисата бе обвинена от приятелите на Ламбо, че именно нейните панаири в предишния сезон на „ВИП Брадър" са допринесли за разболяването на актьора. Лекарите са категорични, че ракът се отпушва от силен емоционален стрес и тревога. Туморите избиват най-много 6-7 месеца след първоначалния шок.

„Стефан бе съсипан от влизането на Кривошиева и незаконния му син Владо в предаването. Изпадна в тежка депресия, направо не му се живееше. Това бе много подло изпълнение от страна и на продуцентите на „ВИП Брадър", и на Нова телевизия, и на Ирен Кривошиева", разказват артисти. Бесни, колегите на Ламбо още тогава пишат протестна декларация срещу обругаването му. Съпругата на Данаилов - Мария, която го познава най-добре, е сигурна, че негативните емоции ще поболеят Стефан. Уви, така и се оказва.

„Нямам абсолютно никаква вина за рака на Стефан! Който твърди такова нещо, ще го осъдя! Това е безобразие! А за моето здравословно състояние защо никой не помисли толкова години", изригна Кривошиева. Според нея участието й в риалити шоуто било полезно и за нея, и за сина й, и за Стефан. Баща и син най-после изчистили взаимоотношенията си. Сега се чували редовно. Кривошиева мислела да се обади на Данаилов, след като прочела, че е болен, но решила да не го прави - най-малкото защото не била сигурна, че това е истина.

След като миналата година медиите предупредиха, че е възможно Стефан Данаилов да се разболее заради панаирите във „ВИП Брадър", Кривошиева заяви пред столичен вестник: „А, той е все болен, пък си е жив и здрав! От 20 години чета, че загива от кръвно. Не вярвам на тия работи".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Крал Чарлз сияе, връщайки се към...

Крал Чарлз изглеждаше емоционален, когато направи...

Урсула фон дер Лайен може да забрани...

След САЩ и ЕС обмисля забрана на приложението....

Няма коментари към тази новина !