Бой Джордж ще пее за 10 години от "Спартакус"

06.01.2014 12:20 | Видян 4016 пъти

Бой Джордж ще пее за 10 години от

Един от най-емблематичните артисти за всички времена – легендата Бой Джордж, пристига в София заедно с диджея и продуцент Марк Ведо, съобщава Блиц. Те ще се изявят на 1 февруари по повод 10-годишнината на легендарния гей клуб „Спартакус”. Несъмнено това ще е едно от най-пъстрите, авангардни и атрактивни събития за сезона, на което „Ялта клуб” ще отбележи точно 10 години от затварянето на едно от най-култови заведения в историята на клубния живот в страната – „Спартакус”.  Подобен повод изисква и специална подготовка. Затова партито ще тече в две зали едновременно. В първата ще се вихрят Boy George (DJ SET) & Marc Vedo (UK), както и Juan Alvarez. Във втората ще бъдат MR. C (UK) и Liubo Ursiny.

Певец, текстописец, диджей, колумнист, моден дизайнер, писател, фотограф – неоспоримо вече 30 години многопластовата персона на Бой Джордж не излиза от светлините на прожекторите. Медиите не спират да го следят „изкъсо“, а присъствието му в глобален мащаб надхвърля възраст, раса, цвят на кожата, националност и дори религия.

Към днешна дата George може да се похвали с над 100 милиона продадени сингъла и над 50 милиона албума като соло артист и с групата Culture Club. В момента George е един от най-успешните и търсени диджеи. Освен с вълнуваща музикална кариера, George се изявява и като писател – той е автор на два автобиографични бестселъра. Ангажиран е и с колонката си в националния Daily Express. А освен това е и ко-продуцент, текстописец и участник в носителя на безброй награди мюзикъл Taboo от репертоара на нюйоркския Бродуей и лондонския Уест Енд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Преоткрих женския полов орган. Живи...

"Аз два пъти ходих на Пинг Понг шоу в Тайланд. Предлагах...

Отличникът на Hell’s Kitchen бе...

Самопровъзгласилият се за цар на равиолите Кирил се...

Няма коментари към тази новина !