Отрязаха Карамфил и Пепа Секса на Пирин фолк

08.09.2008 12:00 | Видян 6385 пъти | Гласували 2

Отрязаха Карамфил и Пепа Секса на Пирин фолк

Пеещият футболист Карамфил и небезизвестната фолкдива Пепа Секса бяха отрязани категорично и безкомпромисно на тазгодишния фестивал Пирин Фолк, съобщи кореспондент на 19 минути. Те са сред участниците, получили най-малко точки - както за песен, така и за изпълнител. Дни преди старта на традиционното санданско надпяване двамата си обявиха война чрез медиите. След като едрогърдата Пепа го нападна, заявявайки: „Какви са тези пеещи футболисти и „плеймейтки”… Не стига, че постоянно свързват футболистите с фолк певиците, ами сега дойдоха на наш терен, та и пропяха!“, Карамфил, който лъсна дибидюс гол само по... футболна топка отговори на нападките по следния начин: „Ако повече млади момчета, които пеят професионално фолклор, се снимат като мен, аз съм сигурен, че поп фолк певиците, които разчитат на визията си и “подобренията” си ще останат в историята!“
Журито на Пирин фолк, в чиито редици бе и музикантът Дани Милев писа двойки наред. Новата надежда на Ара мюзик Славена дори „отнесе“ профисионален съвет от Дани, който гласи да си смени професията. Кандидатката за награда Лили Цветкова пък се закани да съди оценителката Дияна Иванова, която я обвини, че песента й е крадена.
В крайна сметка първите награди – за песен и за изпълнител бяха поделени между араджийка и пайнерка. За най-добра певица бе обявена Ана Мария от Ара, а за песен – тази на Росица Пейчева от Пайнер.
Не мина и без купон в Син Сити. Кръчмарнските босове Коко Динев и Пепи Димитров се веселиха по баджанашки в култовото заведение. Двамата освен че купонясваха заедно, но се поздравяваха един друг цяла вечер както чрез диджея, така и чрез Алисия, която пя там.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !