Кичка си тръгна обидена

17.12.2013 16:00 | Видян 2385 пъти

Кичка си тръгна обидена

Смъртно обидена напуска България класиралата се втора в ''Музикална академия'' Кичка Бодурова. Певицата лети за Америка утре, но вече е събрала целия си багаж и няма търпение да отпътува. Тя не иска и да чуе за повече участия на българска сцена, убедена, че срещу нея е имало гнусен заговор, който да я лиши от победата и да даде на Поли Генова първото място и наградата от 100 бона, пише Всеки ден.

Кичка е толкова огорчена, че дори бойкотира купона на реалитито, който е тази вечер. Тя не искала да признае, че се сърди и на екипа, и на участниците. Казала, че ще пропусне събирането, защото лети за САЩ. Но пътуването й е чак в сряда.

Макар да твърди, че и второто място за нея е достатъчно, Кичка до последно повярвала, че е най-достойна за победата и че само с топ могат да я мръднат от върха на почетната стълбица. Затова била като попарена, когато на финала на ''Музикална академия'' нито един от участниците не я подкрепи в двубоя с Поли Генова.

Единствените, които споменаха името й като достойно за първото място, бяха Дичо и Рут Колева, но и двамата го направиха с ирония.  

Веднага след шоуто, Кичка се фръцнала като истинска примадона и напуснала сцената, докато всички останали празнували заедно с победителката Поли Генова. Кичка отказва и предложения за концерти в България. Тя не знае кога ще върне в страната.

Нейни познати твърдят, че в момента не иска и да си помисля за излизане пред българската публика и няма търпение да се върне в САЩ, където да ближе раните си.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !