Николай Михайлов и Алисия отново заедно

16.12.2013 11:40 | Видян 2576 пъти

Николай Михайлов и Алисия отново заедно

Нова искра е запалила любовта на Ники Михайлов и фолкдивата Алисия. Двамата вече не крият възраждането на връзката си. Вратарят и певицата започнаха да подават все по-явни сигнали в мрежата, с които демонстрират, че се обичат, каза Блиц.

They love each other (в превод от англ. „Те се обичат“), написа Ники Михайлов във Facebook под снимка на двата черни джипа „Мерцедес“, паркирани един до друг в гаража му. Те са с еднакви номера и са собственост на футболиста. Единият от тях обаче той подари на Алисия. “Всичко мое е и твое, бебчо”, написа на любимата си Михайлов. Преди дни пък на свое участие певицата позира с малко червено сърце в ръцете си и послание „Обичам те”.

Ники Михайлов и Алисия се събраха отново 6 месеца след като се разделиха. В края на май двамата обявиха в отворено писмо, че вече не са задно. Тогава вратарят коментира доста безпардонно причината за раздялата. Михайлов обясни, че за него отношенията му с певицата дълго време са били „просто удобни“. Той допълни, че не е гледал особено сериозно на връзката си с фолкаджийката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж разказа какво е преживяването на...

Запален пътешественик хвърли светлина върху това какво...

Транс жената Джесика Алвес се...

Джесика Алвес е на лов за любов и разкри, че е...

Няма коментари към тази новина !