Емануела със златна баня

14.12.2013 15:40 | Видян 1758 пъти

Емануела със златна баня

Фолкфурията Емануела удари в земята колежките си от музикалната гилдия, като поръча златни плочки за банята си – пише „България днес”. В момента изпълнителката обзавежда новия си дом в тузирския столичен квартал Бояна, като никак не пести пари, за да си създаде максимални удобства – отбелязва таблоидът.

Златните плочки за баня са уникална поръчка и ще бъдат яуникални по рода си, тъй като никоя друга звезда в България не може да се похвали с подобна придобивка. Аксесоарът за добър  сън е захванат така, че изглежда сякаш е в безтегловност, а сред екстрите му е, че свети в тъмнината.

Друга забележителност в дома на Емануела е терасата на къщата, която също е изключително шикозна, а дограмата е поръчана специално от чужбина. Пред изданието певицата потвърждава, че си е поръчала висяща спалня, подобна на леглото на Николета Лозанова.

Една от версиите е, че Емануела си е поръчала тази изключителна мебел от дизайнера, който обзаведе един от двата столични апартамента на Николета и Валери. Цената на подобно легло върви около 6000 евро, но Емануела не се ангажира да посочи конкретна сума пред изданието. Матраците на глезотийката били от гъши пух, а другата й екстра била кръглата форма. С подобно легло досега се е хвалила единствено Николета Лозанова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Няма коментари към тази новина !