Йоана съди списание, иска да е на корица

13.12.2013 16:50 | Видян 2139 пъти

Йоана съди списание, иска да е на корица

Певицата Йоана, която държи вече да я наричат Йоко Захариева, е бясна на лайфстайл списание. Йоана пусна открито писмо, в което обявява намерението си да съди главния редактор Антон Стефанов, ако той не я сложи на корица, за да изчисти името си.

Йоко го обвинява в "медийни лъженападки, навлизане по особено грозен начин в личното пространство, неморално и най-вече непрофесионално поведение". Като "грозно и долнопробно" певицата е определила отношението на главния редактор към нея.

"Не разбирам кое именно предизвиква Вашата откровена злоба и липса на адекватна информация, за да си позволявате да коментирате "съдебно отнети" права върху децата ми и да излъжете в списанието, на което сте главен редактор, че съседи ме съдят и ще събарят дома ми.", пише Йоана.

"Каква е причината, която предизвиква вашето недоволство и ненавист към мен, за да си позволявате да пускате подобен род гнусни клевети в медийното пространство? ", продължава да пита певицата.

Тя заявява, че ще вземе крайни мерки спрямо Стефанов, ако той не я сложи на корица в списанието си:

"Дължите ми публично извинение, както и лично интервю, с корица на списанието, за „изясняване" на гореспоменатите „факти". В противен случай ще ми се наложи да предявя съдебен иск лично срещу Вас по повод изказаните клевети в предаването "На кафе",с водещ Гала, както и в „статията" Ви в сп. LOVEstyle „Съседи съдят Йоко Захариев".

Недоброжелатели коментират, че след излизането си от " ВИП Брадър", Йоана се е надявала да бъде засипана с предложения за корици, участия в предавания и пр, но уви, не е толкова интересна на медиите. Със заплахата Йоко ще има поне една корица, злословят антифеновете й.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Няма коментари към тази новина !