Джулия Робъртс бременна с четвърто?

13.12.2013 11:30 | Видян 3952 пъти

Джулия Робъртс бременна с четвърто?

През последните дни вървят упорити слухове, че актрисата Джулия Робъртс е бременна. Дамата има три деца от съпруга си Дани Модър и според някои американски таблоиди на път е и четвъртото.

Носителката на „Оскар" подклажда мълвата, като напоследък си избира дрехи, под които се очертава понаедряло коремче. 46-годишната звезда бе щракната от папараци в Лос Анджелис с огромен пуловер и всички, които я забелязаха, забиваха поглед в корема ѝ, който бе като на бременна жена, пише Female First.

Наскоро актрисата сподели как балансира ангажиментите към семейството и кариерата си и че агентът ѝ дори се притеснява, че тя ще се превърне в „майка на пълен работен ден".

„Тъй като професионалните ми ангажименти постепенно намаляват, агентът ми смята, че трябва да проумея какво се случва, преди кариерата ми съвсем да умре", каза Джулия.

За разлика от мениджъра си, Робъртс не се притеснява, че не е затрупана с роли, а предпочита да изчаква "правилните". „Ролите, които са правилни за мен, ще дойдат в момент, в който съм заинтересувана от тях и имам възможността да ги разбера и изиграя", поясни актрисата.

Джулия бе споделила още, че обмисля да си вземе почивка от киното, за да се отдаде на семейството си, тъй като вече близо две десетилетия е на екран и постоянно снима: „Работех постоянно в продължение на 18 години, преди да се родят близнаците преди близо 9 години. Така че мисля, че съм заслужила мястото си в кухнята, дома и леглото си с тези две човечета. Те са като подарък за мен, който сама си направих".

Източник: Dnes.bg
Снимка: Reuters
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !