Пенелопе Крус: Научих се да следвам инстинктите си

10.12.2013 12:50 | Видян 1862 пъти

Пенелопе Крус: Научих се да следвам инстинктите си

Пенелопе Крус позира за корицата на новия, декемврийски брой на списание WSJ (The Wall Street Journal) пред обектива на фотографа Аласдаир Меккелън. Испанската актриса изглежда по-естествена от всякога - без грим, без скъпи бижута и бляскави дрехи. По всичко си личи, че тя е в хармония със себе си, за която до голяма степен са ѝ помогнали нейният съпруг Хавиер Бардем и двете им деца Леонардо и Луна, пише dnes.bg.

Пенелопе, чийто нов филм "Съветникът" на Ридли Скот, наскоро излезе и по българските кина, е готова да говори за своята философия за света. Ето и няколко акцента от интервюто със звездата: За това дали е намерила баланс между личния си живот и кариерата си: "Сега, след като станах майка, вече мога да си позволя да следвам инстинктите си. Вече за мен е нормално да каже НЕ на даден проект или продуцент, без да се притеснявам това как ще се отрази на кариерата ми."

Дали се интересува от режисура: "Може би след още 10 години в актьорската професия, ще реша да режисирам игрален филм. Трябва обаче да имам достатъчно страст към даден проект, за да му отделя една или две години от живота си. На този етап бих се съгласила да режисирам само рекламен или музикален видео клип."

Дали е станала по-селективна при избора си на роли, след като е станала майка: "Вече започнах да планирам поемането на следващата си роля няколко месеца по-рано от преди. Вече се спирам само на роли, които са ми много интересни, защото в това време, ще трябва да бъда далеч от моите деца, за да работя. Искам да работя, но не на всяка цена."

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !