Над 1000 любители на гурме културата посетиха Chivas Gourmet Salon 2013
10.12.2013 09:10 | Видян 1878 пъти
По време на тридневното събитие своите майсторски умения демонстрираха готвачи от най-добрите и изискани ресторанти в България. Жоро Иванов, президент на Евро-Ток България и главен готвач на Гранд хотел София, приготви по фантастичен начин бели трюфели, родно производство. Майстор-готвачите на ресторант „Чепишев“ Антон Дойчинов и Младен Григоров изкушиха с деликатеси като заешка терина с лешници и студен свински джолан с крем от чесън. Тънкостите на източната кухня разкриха шеф готвачите от японски ресторант Hamachi, индийски ресторант Taj Mahal и тайландски ресторант Blue Moon.
Четвъртият Chivas Gourmet Salon представи най-доброто от портфолиото на Chivas Regal, топ селекция български бутикови винарни, деликатеси като американско говеждо блек ангъс на ViVenda, риба и рибни деликатеси в навечерието на Никулден от фирма „Морски дар“.
свързани новини
Силвена Роу приготви ястие на Лени Кравиц
НАЙ-НОВИ
Никога не насилвай нещата. Дай...
Никога не насилвай нещата. Дай най-доброто от себе си и...
Смях: За какво да внимават водачите...
Смях: За какво да внимават водачите на дизеловите коли...
коментари
- коментари
- напиши коментар
- изпрати на приятел
- гласувай
Няма коментари към тази новина !