Оправдаха Дачо на Софи

08.12.2013 09:05 | Видян 2326 пъти

Оправдаха Дачо на Софи

Данаил Игнатов - Дачо, доведен син и любовник на ромската певица Софи Маринова, ще бъде оправдан от съда в Италия по обвинения за търговия с наркотици. Това разкри пред в. „Всеки ден" представител на циганското мешере, който поддържа близко приятелство с бащата на Дачо - Петър.

Преди седмица италианските прокурори, които тази есен поискаха задържането и екстрадирането на Дачо, са решили да изключат бившия любовник на Софи Маринова от списъка с обвиняемите за търговия с наркотици и да го привлекат като свидетел в наркопроцеса. До седмица Дачо ще бъде освободен от затвора в Милано и ще се прибере в България при семейството си. Преди година доведеният син на Софи се ожени за друга своя родственица - доведената си сестра Галина, чиято майка е съпруга на баща му Петър. Двамата имат дете на годинка.

„Дачо е бил натопен от своята братовчедка Любка, която миналата пролет е била арестувана за разпространение на наркотици в Милано. Циганушата е искала да се отърве от съдебно преследване и да скрие самоличността на истинските си началници и затова е посочила втория си братовчед Дачо като бос на бандата, продаваща наркотици. Любка е предоставила смешни доказателства - извлечения от телефонни разговори с Дачо, както и негово пътуване до Италия през 2010 г, пише Всеки ден.

Тогава уж Дачо създал престъпната организация. Италианските магистрати обаче не са установили принадлежността на Данаил към бизнеса с наркотици, момчето изобщо не е знаело с какво се занимава родственицата му. Той е пристигнал в Милано през 2010-а заради катастрофа на свой чичо и е прекарал 2-3 седмици в Италия. Оттогава не се е вясвал на Апенините, така че няма как да е ръководил банда за трафик на дрога и продажба на наркотици в Италия", призна пред „Всеки ден" цигански барон, който е член на циганския съд.

Заради лъжливите показания на Любка от фамилията на Дачо са поискали от ромския съд да глоби семейството й с 3 килограма злато. Фамилията на Любка, която е от виден кардарашки род, се занимавала с трафик на наркотици и с джебчийство в Австрия, Италия и Франция.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !