Погребаха Наско от "Х Фактор"

06.12.2013 12:30 | Видян 3750 пъти

Погребаха Наско от

 Жестока гавра си спретнаха съученици на 16-годишния Атанас Колев, който е един от участниците в музикалното шоу „Х Фактор". За него се твърди, че най-вероятно ще стигне до финал, а като нищо да грабне и голямата награда. Въпреки, че Наско е един от любимците на публиката, оказва се, че младежът си е натрупал и не малко врагове. И причината за това е не особено трудна за разгадаване - младежът станал твърде популярен в школото си и всички момичета му се лепели, което подразнили момчетиите в училище. Наско пък хич не си поплювал и чисто по тийнейджърски флиртувал с голяма част от девойките, които въздишат по него. Заради него, не една или две връзки се развалили и така Колев предизвикал гнева на останалите момчета в училища

Те го заплашили, че ако продължава да им краде момичетата, като нищо някой ден родителите му да го намерят забутан в някоя тъмна уличка и. Според приятели на Наско, той се държал доста надуто и самоуверено и с това дразнел още повече останалите пубери. Колкото повече продължавал напред, толкова повече наглеел в час. Учителите позволявали на Наско да прави, каквото си иска - да идва без домашни, да закъснява за час, да си тръгва по-рано. Докато останалите обирали яко пешкира. Затова и една група момчета решили да пуснат некролог на Наско, за да го предупредят, че трябва малко да се освести, иначе скоро щял да съжалява, научи vsekiden.com.

Потресени от жестокостта на неизвестните извършители, потребители в мрежата не спират да се възмущават от зверската и недопустима постъпка. Некрологът на Наско бе качен и в личната му страница във Фейсбук, откъдето призоваха да бъдат прекратени подобни изцепки, граничещи със садизъм. Може да не харесваш някого като човек или изпълнител, но това вече е прекалено, написаха поддържащите страницата на чаровния варненец.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Няма коментари към тази новина !