Иван и Андрей с ново шоу

06.12.2013 12:15 | Видян 2347 пъти

Иван и Андрей с ново шоу

Една легенда вече никога няма да е същата. Телевизионното предаване „Сблъсък" вече ще е с нови водещи. След като 14 години Иван и Андрей бяха начело на авторското си предаване, сега те са решили да го напуснат, за да се захванат с нов проект - вечерно ток шоу, научи vsekiden.com.

„Сблъсък" ще е с добре познатите си водещи още три седмици. След това вече ще бъдат избрани нови лица, които да поемат функциите им. Най-вероятно това ще бъдат Кирил Ефремов, който бе главно действащо лице в риалити предавнето „Къртицата", както и победителят от шоуто Любо, научи „Всеки ден". Техните имена са сред най-обсъжданите в телевизията, като един от вариантите е да се направи допитване до зрителите, които да кажат кой искат да гледат начело на култовото предаване за напред.

Иван и Андрей от сега се занимават активно с концепцията на поредното ново предаване, което ще захванат. Те вече претърпяха един провал с предишния си опит за нощно предаване със „Шоуто на Иван и Андрей". То бе спряно след края на втория сезон, когато тъкмо бе започнало да набира скорост. Със сигурност главен сценарист на предаването ще е отново Мирон Крумов.

„Не мога да разкривам официално какво точно ще бъде предаването, защото предстои да го представим, заедно с колегите от ТВ7. Но освен с него, ние ще водим и лайфовете на „Къртицата", така че нормално е вече да не можем да водим „Сблъсък, за последно ще се появи там малко преди Коледа", коментира Андрей пред „Всеки ден".

За първи път „Сблъсък" тръгва преди 14 години по ефирната телевизия „Ден". Истинският възход на рубриката и двамата водещи започва след трансфера им в Би Ти Ви, където в продължение на 8 години е най-гледаното предаване в своя часови пояс.

То роди и своите герои като Боби Турбото, Румен Луканов, Културовед Гъмов . Даде път към популярността и на асистентките Ирен Онтева, Вили Сечкова, Мария Велкова. Публиката асоциира „Сблъсък" само с Иван и Андрей, но много пъти по различни причини се е случвало друг да замества емблематичното дуо. На ринга, но не като участници, а като водещи, са стъпвали Витомир Саръиванов, Нана, Станимир Гъмов, Митко Павлов, Светла Петрова.
 

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !