Наско и Нелина от X Factor – гаджета?

04.12.2013 13:45 | Видян 2498 пъти

Наско и Нелина от X Factor – гаджета?

За двамата често се носят слухове, че отношенията им са повече от приятелски. Именно затова утре вечер рап сензацията на шоуто и казанлъшката роза ще оправдаят слуховете… но само на сцената. За първото си общо изпълнение – хита на Риана и Еминем Love The Way You Lie, двамата ще трябва да убедят зрителите, че между тях наистина прехвърчат любовни искри.

Със сигурност няма да им бъде трудно, тъй като неведнъж са признавали, че се разбират чудесно. За жалост на техните фенове обаче любовта на сцената ще си остане само там, защото извън нея и двамата признават, че между тях няма нищо повече.

На съвместния им дует обаче определено може да завиди Иван. Причината е, че от всички таланти в шоуто русенецът мечтае да изпълни обща песен именно с Наско. Жребият за утрешния концерт обаче му отрежда друг музикален партньор – Теди. За съвместното им изпълнение Иван ще влезе в ролята на Миро, а Теди – в ролята на Галя от Каризма – двамата ще се представят с песента „Минаваш през мен”. Последният дует ще изпълнят Ана-Мария и Жана с изключително трудната песен When You Believe на Уитни Хюстън и Марая Кери.

За първи път в утрешния лайф талантите ще пеят в дует, като преди това ще се представят с индивидуални изпълнения на съвременни хитове през последните 5 години. Ще чуем Криско, Бруно Марс, Florence And The Machine, Кели Кларксън, Давид Гета и Джеймс Артър.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !