Витомир Саръиванов стана мъж под чехъл

04.12.2013 13:30 | Видян 3119 пъти

Витомир Саръиванов стана мъж под чехъл

Витомир Саръиванов стана хобит, пардон, мъж под чехъл! Българският Фродо бе изловен как се мъчи и пуфти, докато ходи на пазар с жена си - той мъкне торбите, тя си пазарува женски списания.

Топпапараците на "България Днес" изловиха къдравия телевизионер и съпругата му Диляна в началото на седмицата в центъра на столицата. Заради минусовите температури те бяха излезли с кървавочервения джип на Вито.
Паркираха го на закътана улица и тръгнаха по задачи. Вито покорно мина през плод и зеленчука, купи хляб, месо и сирене от бакалията. С наведена глава и прегърбена походка се качи в джипа си и зачака Диляна да обиколи вестникарските будки, откъдето си взе няколко лъскави списания.

Фродо продължава да го играе примерен съпруг, след като преди няколко години бе хванат в крачка с младата си колежка Биляна. Двамата бяха заснети на скандални фотоси в кола на Витоша, където се бяха отдали на фелацио и романтика. Диляна успя да прости изцепката на Вито и не му даде развод, както всички очакваха. Вместо това той получи последен шанс, но обеща да се държи прилично занапред.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Димитър Главчев е новият ни премиер

Председателят на Сметната палата Димитър Главчев е...

Цеци обяви развод, връща ли се при...

Цеци Красимирова официално обяви развод, който се...

Няма коментари към тази новина !