Валери влиза в "Къртицата"

03.12.2013 17:30 | Видян 2432 пъти

Валери влиза в

След Николета Лозанова сега е ред и на половинката й Валери да участва в шоуто „Къртицата”, чийто старт е в началото на следващата година, пише България днес.

Продуцентите Иван и Андрей полагат всички усилия, за да навият футболиста да влезе в риалитито. Ден и нощ опосумите умуват кои звезди ще са гарант за висок рейтинг в шоуто. И двамата са единодушни обаче, че участието на футболиста със залязваща кариера и проблеми на семейния фронт ще предизвикат огромен интерес от страна на зрителите.

„Валери Божинов е перфектен за шоуто, тъй като е спортист и ще се справи перфектно с физическите упражнения, които се изискват в задачите” – коментират хора от екипа на шоуто. „Щом пудра като Николета се съгласи да гази в калта, то нищо чудно и Валери да се навие” – коментират отсега фенове на тв риалитито.

Единственото, което притеснявало ревнивата Николета, която по всевъзможни начини се опитва да оправи отношенията с мъжа си, бил фактът, че една от сигурните участнички в шоуто е пищната Венета Харизанова. Моделката с апетитни форми вече се похвали, че няма търпение да влезе в „Къртицата”, за да покаже на зрителите образ, различен от този по кориците на мъжките списания.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Няма коментари към тази новина !