Принцеса Катарина празнува ЧРД на Бизнесдама на годината

02.12.2013 13:10 | Видян 2932 пъти

Принцеса Катарина празнува ЧРД на Бизнесдама на годината

Нейно Кралско Височество принцесата на Югославия Катарина отпразнува рождения си ден в България. Тя дойде, за да бъде  почетен патрон на национален конкурс Бизнесдама на годината 2013, който се проведе с благотворителна цел  в балните зали на хотел Шератон. Принцеса Катарина е внучка на последния крал на Югославия и племенница на съпруга на Кралицата на Великобритания Елизабет Втора- принц Филип.

Приятелството и с притежателя на конкурса лорд Евгени Минчев доведе аристократката за първи път в София, заедно с друга височайша особа със синя кръв- принцеса Марина Лобанов – Ростовски. Именно в полза на управляваната от нея и принц Майкъл ъф Кент (внук на крал Джордж Пети) фондация за обгорели деца CBT е и благотворителната насоченост на конкурса.

Събраната сума бе в полза на фондацията CBT, която се занимава с лечение на обгорели деца по цял свят , като конкретното дарение е за деца от Източна Европа и Русия. Сред по-изявените дарители на вечерта бяха притежателят на Мол Парадайз Давид Михайлович, бизнесдамата Мариела Нордел , Ана Палашева, Ивана Скендерова и израелският бизнесмен Илан Цория.

Притежателят на конкурса лорд Евгени Минчев  посвети конкурса на националните традиции , като залата беше украсена с български фолклорни елементи, гостите бяха посрещнати от облечени в народни носии мъже и жени, а звездата на вечерта не беше някоя естрадна звезда, а певицата Гуна Иванова с двете си внучки.

Присъстващите два пъти станаха на крака- веднъж за да изпеят Happy birthday за Нейно Кралско Височество принцеса Катарина от Югославия и след това в знак на благодарност към лорд Минчев за неговата благотворителност.

НАГРАДЕНИТЕ

1. Категория управител на фитнес –верига клубове ORANGE FITNESS Марина Станева – наградата връчи г-жа Весела Барбукова
2. Категория собствена компания за здравословно хранене FINE LINE Гергана Вълова- НАГРАДАТА връчи Ивана Скендерова
3. Категория –Иновации - Мариела Нордел- Наградата връчва Елена Кристиано- КРИСТИАН ОФ РОМА
4. Категория – Счетоводство и одит- Брейн сторм консулт- Камелия Терзийска        - наградата връчва Мая Косева
5. Категория собствен ресторант- шеф Сидония Радева- наградата връчи- сър Стивън Търнър- Велик Приор на Ордена на Свети Теотонио
6. Категория собствен бизнес- внос на козметика –
L’ Erbolario –Десислава  Първанова-
Категория собствена нотариална кантора Нотариус Георгиева-
Категория собствен бизнес –климатична техника DAIKIN - Таня Стоянова
7. Категория мениджър на крайморски комплекс- Райска градина и Бизнесдама на годината 2013 стана-  Силвия Хрисимова- Шонлебе- наградата връчи бизнесдамата Ана Палашева

Галерия към събитието можете да видите ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !