Пенка: За малко да стана проститутка

29.11.2013 13:30 | Видян 2595 пъти

Пенка: За малко да стана проститутка

Най-колоритната претендентка за короната на "Мис България" Пенка Георгиева сензационно обяви, че знае начин да върти мъжете на пръста си и те да правят всичко, което пожелае... без да спи с тях, пише "България Днес" позовавайки се на екипа на шоуто на "Биг брадър ол старс" пред когото ромската перла се е похвалила.

"59- годишният ми спонсор Пуфи задоволяваше всичките ми капризи, но никога не съм си отваряла краката за него. Колко е мастит не знам, не е много дебел, ама имаше доста пари. Е, какво съм му правила си е наша работа, задоволявах го, но нищо повече. Аз знам как да постигам всичко, което искам, без да се налага да си вдигам краката", продължи с разказа си Пенка. Съдбата я възнаградила с новия й мъж - Хила, с когото живее на семейни начела, пише още novni.bg.

"За малко да стана проститутка. Майка ми, която обичаше психичноболен мъж, не пожела да ни отгледа със сестра ми и брат ми и ни даде в дом за деца. Там какво съм преживяла, не ти е работа. И никой никога не ме е прегръщал", разказва тя в риалитито пред Джийсън. Единственият, който бил загрижен за нея бил брат й. "Ако не беше той, сега щях да съм леко момиче", казва още Пенка.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !