Азис подпира Джийсън Брад Люис

29.11.2013 09:15 | Видян 2641 пъти

Азис подпира Джийсън Брад Люис

Джийсън Брад Люис, който все повече се очертава като най-дразнещия съквартирант в къщата на „ВИП Брадър" , е поредният участник в риалити предаване, който разчита на мощно гей лоби навън. Въпреки че е номиниран за изгонване и е един от най-мразените брадъри, Джийсън, или Людмил, както е истинското му име, получава помощта на попфолк краля Азис, който му бил пръв приятел, пише vsekiden.com.

Костинбродският славей и бившият Х-фактор се сприятелили, след като Джийсън бил поканен да гримира фолкаджията за песента му „Кажи честно". Той дори му помогнал за стайлинга. Още тогава двамата се надушили по гейска линия и се сближили. И тъй като Джийсън изглеждал малко неориентиран, Азис решил да го приеме под крилото си. Той дори бил убеден, че от Брад Люис можело да излезе страхотен чалга изпълнител, просто му трябвало малко шлайфане.

Людмил от село Тръстеник пък бил толкова впечатлен от способностите на фолк фурията, че започнал да изпитва към него и нежни чувства, дори любов. На Азис това внимание му било много приятно, още повече че напоследък славата му на изпълнител и секс символ малко позамръкнала и той имал нуждата от някой, който да му надува самочувствието. Брад Люис вършил отлично тази работа. След като разбрал, че Джийсън ще влиза в „Биг Брадър", Азис, който също е врял и кипял в този риалити формат, веднага намислил как да помогне на приятелчето. Попфолк кралят организирал всички свои роднини в ромския клан да изпращат съобщения в подкрепа на Джийсън от различни сим карти. Затова и той едва ли ще излезе от къщата в понеделник, въпреки че вътре никой не го понася.

Много от феновете на шоуто вече заподозряха и защо Джийсън така целенасочено атакува именно Златка Райкова. „Ами много е просто - Азис мрази Русата Златка, направо я ненавижда и затова тоя изрод така я тормози", коментират зрители във форума на риалити предаването. Нещо повече, Джийсън действа в комбина с Ели Кузмова, която не крие, че е доста близка с чалга звездата. Точно заради това победителката в „Биг Брадър Фемили" подкрепи певеца, когато стана ясно, че той стои зад всички номера в къщата.

Снимкa: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Тръмп би бомбардирал Москва и Пекин:...

Бившият президент на САЩ и настоящ кандидат на...

Politico: Байдън тайно е разрешил на...

Американският президент Джо Байдън тайно е разрешил на...

Няма коментари към тази новина !