"Мис Вселена" връща короната?

28.11.2013 17:50 | Видян 1911 пъти

Носителката на титлата "Мис Вселена" тази година е венецуелката Габриела Ислер. Скоро след нейната победа обаче започнаха да се появяват коментари относно това, че тя неправомерно е била допусната до конкурса, тъй като има пластични операции, а според правилата това е абсолютно забранено, пише blife.bg.

25-годишната Мария Габриела Ислер от Венецуела може да се наложи да върне короната на "Мис Вселена", която спечели неотдавна.

Още след финала (на 10 ноември в Москва) се заговори, че красавицата има пластични подобрения, което според регламента на конкурса е забранено. Социалните мрежи вече изобилстват от доказателства, както и от лекарски мнения, според които Ислер е измамница.

договорите на кандидатките пише, че се толерира единствено природната красота и всякакви пластични операции са забранени.

Специалистите твърдят, че разликата между снимките на момичето от преди време и сегашната й визия е огромна. Всички смятат, че тя е правила операция на носа си и е намалила пухкавите си устни. Другата промяна в нея е перфектната й усмивка, на която много жени завиждат.

Снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

За да ме целуне някой, не трябва да...

Едно невинно целуване по устните може да се окаже нещо...

Колкото по-трудна е победата, толкова...

Колкото по-трудна е победата, толкова по-голямо е...

Няма коментари към тази новина !