Харизанова не смее да зачене

25.11.2013 17:00 | Видян 2244 пъти

Харизанова не смее да зачене

Манекенката и тв водеща Венета Харизанова заяви в предаването си по TV7 „Жените говорят”, че има страх от забременяване. Брюнетката се появи в ефир с десетмесечната Алина и повече от 20 минути я държеше в скута си. В разговор с бившия тв водещ Иво Танев, който дойде в студиото на „Жените говорят” с дъщеря си Албена, Венета сподели, че си мечтае за свое дете. Засега обаче Харизанова не смеела да зачене, пише Блиц.

В отговор Иво Танев се пошегува, че работи с материали на клиента и дава гарантирани резултати. Харизанова обаче засега не смята да става майка. На страницата є в социалната мрежа снимката є с малката Алина предизвика бурни коментари. Хиляди харесаха фотоса, но мненията на феновете бяха много противоречиви. И докато част от тях є я насърчаваха да стане майка, да роди дете и да се отдаде на семейството, други бяха категорични, че все още й е рано за бебета.

Харизанова е един от най-успешните български модели. Красотата є често е сравнявана от медиите с тази на Моника Белучи, въпреки че самата Венета твърди, че не открива никаква прилика между себе си и известната актриса. Мечтата на настоящата тв водеща е да стане актриса. Преди години брюнетката завърши в САЩ курс по актьорско майсторство, а на големия екран дебютира в екшън филма на Долф Лундгрен “Механикът”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Няма коментари към тази новина !