Наско от X Фактор провокира журито с пеене

25.11.2013 12:30 | Видян 1727 пъти

Наско от X Фактор провокира журито с пеене

Любовната вечер на X Фактор се оказа повече от сериозно предизвикателство за Наско – финалистът, за когото всички спорят дали може да пее, или само да рапира. С изпълнението си на песента Hero на Енрике Иглесиас, в което той наистина пя, рап сензацията на шоуто провокира и журито, и  зрителите.

Най-категоричен в присъдата за него беше Заки. „Най-песимистичният член на журито по отношение на теб към днешна дата казва: Ти си X Фактор.“ С тези думи менторът на момичетата се обърна към него, добавяйки, че предаването е онова, което кара хората да говорят, а Наско определено вълнува и интересува зрителите, провокирайки у тях коренно различни мнения.

Изключително вълнуваща бе и Жана, която разплака Любо с изпълнението си на My heart will go on. Саня я нарече вълшебна, а Мария беше категорична, че тя е нейният фаворит. Не по-малко убедителна бе Нелина, която събра погледите на всички в залата със стилната си визия и присъствие. За съжаление обаче, същото не може да се каже за Ана-Мария. За  представянето си Любо, Мария и Саня бяха единодушни, че е имала вокални неточности и не е успяла да се впише в сценографията и разсейващото присъствие на Супермен, Батман и Чък Норис. Предвид здравословното си състояние и температурата, която имаше, Иван също не успя да заслужи положителни критики, макар и този път да впечатли с актьорското си присъствие.

Сцената на посрещна един истински X Factor – победителят Рафи с най-новата си песен Не ме разбра. Талантите продължават да подкрепят каузата за приемното родителство и с изпълненията си застанаха зад кампанията Приеми дете. Създай бъдеще.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !