Дженифър Лорънс: Страдах от социална тревожност

23.11.2013 09:00 | Видян 1552 пъти

Дженифър Лорънс: Страдах от социална тревожност

Най-горещата и търсена актриса на 2013 година Дженифър Лорънс се появява на две корици на модни списания през декември - на американския "InStyle" и на френското "Madame Figaro".

Зашеметяващата звезда от новия хит "Игрите на глада: Възпламеняване" стана символ на това, че дори една знаменитост от Холивуд може да има забавно и супер естествено поведение.

23-годишната носителка на "Оскар", която наскоро дебютира къса прическа, носи тоалети на Balenciaga, Balmain, Alexander McQueen, Valentino, Celine, Chloe, Dior, Proenza Schouler и Marc Jacobs.

В едно от интервютата тя разкрива, че е имала проблемно детство и че е минала лечение, което да ѝ помогне с нейната социална тревожност и хиперактивност. Освен това от статията става ясно, че Дженифър завършва гимназия две години по-рано (на 15 години), за да може да започне актьорската си кариера в Холивуд:

Ето и няколко акцента от интервюто за Madame Figaro:


За проблемното си детство:

"Моят прякор като дете беше "нитро" от нитроглицерин. Бях хиперактивно дете, любопитно за всичко. Когато майка ми ми разказва за детството ми, казва, че в мен е имало някаква искра, която ме е вдъхновявала постоянно. Когато влязох в училище, тази светлина изгасна. Там разбрах какво значи социална тревожност. Хубавото е, че все пак имах приятели."

За това, че мечтае за нормален живот:

"Една от опасностите във филмовата индустрия е, че нещата се случват твърде бързо. Аз не искам да изгоря нито един етап от живота си. Искам да живея по-обикновено и нормално. Както виждате, дори не разполагам с личен асистент. В ролята на такъв влиза най-добрата ми приятелка Джъстин. Така в края на снимачния ден двете можем да излезем да се забавляваме - нещо, което не мога да направя с друг човек, който просто работи за мен."

Източник: Dnes.bg

Снимка: сп. In Style

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Разводът с Брад Пит съсипал здравето...

Близки на Анджелина Джоли се притесняват за...

Живият Нострадамус плаши с нова пандемия

Екстрасенс, известен като „Живият Нострадамус“,...

Няма коментари към тази новина !