Кръв и екшън в новия сезон на "Сървайвър"

22.11.2013 09:30 | Видян 2444 пъти

Кръв и екшън в новия сезон на

За много екшън, опасни ситуации и дори кръв се готвят продуцентите на новия сезон на приключенското риалити „Сървайвър". Авторите на предаването са сериозно притеснени, че може да има дори смъртни случаи. Те вече застраховат за хиляди левове своите служители, които ще пътуват за опасната дестинация, научи „Всеки ден".

Причината за всички опасения е мястото, където ще се проведат снимките - Камбоджа. Именно тази екзотична дестинация е любима за шефовете на много продукции по цял свят и почти винаги се случва нещо страшно. В тазгодишното издание на френския „Сървайвър" продукцията започна с трагедия. Още в първия снимачен ден в Камбоджа един от участниците - Жералд Бабен , получава сърдечен удар и по-късно умира.

Снимките продължават, но заради острите дискусии във френските медии седмица по-късно лекарят на експедицията - Тиери Коста, се самоубива. Той слага примка на врата си и предсмъртна бележка до себе си. Трагедията с Жералд тогава предизвиква много въпроси. Бабен се оплаква от схващания. Според свидетелства, които противоречат на обясненията, дадени от продуцентите, по време на играта той паднал на пясъка и искал лекарска намеса, но продуцентите не позволили да му се оказва помощ, докато състезанието не свърши. Час и половина по-късно Бабен е пренесен до лазарета, който от продукцията правят на съседния остров. По време на пътуването с лодка обаче участникът получава сърдечен пристъп и по-късно умира.
Българският „Сървайвър" също има смъртен случай в историята си. Бившият каскадьор и кмет на Раднево Нончо Воденичаров почина, докато участваше в състезание на остров Карамоан, Филипините. Той бе покосен от масивен инфаркт.

Специалисти са категорични, че тези, които ще искат да оцеляват в Камбоджа, си играят с огъня. Там опасностите, които ще дебнат участниците, били толкова жестоки и многобройни, че шансът шоуто да се размине без сериозно пострадали клони към нулата.

В началото на демократичните промени Камбоджа стана лобно място за много български войници, които участваха в мироопазващата мисия в страната. Част от тях се върнаха в България, но със сериозни психически проблеми.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !