Кой пусна Божиновата Моника в парламента?

18.11.2013 13:10 | Видян 1835 пъти

Кой пусна Божиновата Моника в парламента?

Набедената за любовница на Валери Божинов – Моника Валериева е поредната девойка, захващаща се с нещо, което не и се отдава, пише blife.bg.

Моделката цъфна в кулоарите на Народното събрание, където се изживяваше като репортер, преследвайки народните ни представители с неудобни, да не кажа, просташки въпроси. И това доживяхме. Една девойка, чиято красота не можем да отречем, да разпитва министри и депутати как са в леглото и колко често правя секс.

Не е ли това унижение за журналистиката!? Не е ли обида за всички стойностни и кадърни хора в гилдията, които са чели, чели години наред, за да хванат микрофона и да бъдат водачи в обществото. Поне това помня от лекциите по журналистика. Че преди всичко това са хора, за пример в обществото.

Мисля си, че ударихме дъното. Цял контингент накипрени в скъпи дрешки моми, мислейки, че с тях ще компенсират липсата на онази съвкупност от нервни клетки и влакна, изпълващи  черепната ни кутия. Колкото и да не ми се иска да го кажа - медиите са виновни затова. Превърнахме се в инкубатор на Златки, Николети и всякакви силиконови техни подобия. Развъдихме ги, съхранихме ги и сега ще ги лансираме. Водещи, репортерки, а защо не и министри!

Допускането на напористата Моника в Парламента е позорно! Парламентът е най-важната институция в държавата. Щом и в нея започнаха да щъкат силиконови създания, известни с креватните си похождения, положението е повече от тревожно. Обезпокоително и зловещо!

Снимка:  blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Хитовият корейски сериал Тайният...

Един от най-интригуващите и успешни корейски сериали за...

Израел крои планове за нападение над...

В резултат от нарастващото напрежение с радикалните...

Няма коментари към тази новина !