Любо Киров оцелял на косъм в жестока катастрофа

18.11.2013 12:30 | Видян 2320 пъти

Любо Киров оцелял на косъм в жестока катастрофа

Приятелите на Любо твърдят, че е човек, на когото може да разчиташ за всичко. Той е и като мерило за професионализъм - участва ли някъде, значи летвата е висока. За 12-те години от създаването на група ТЕ и големия успех обаче Любо успя да остане нормален, винаги отворен за нови проекти и любезен с медиите. Не се оплаква, работи здраво и мечтае с размах.

Роден е на 26 октомври 1972 г. в Плевен, завършва училището по керамика в Троян и Керамика и стъкло в Художествената академия, но още от детските години е потопен в музиката. С група ТЕ (2000-2007) създава два албума и хитове като Има ли Цветя, Ще те намеря, All Right (с Мария Илиева). Автор е на много хитове в поп музиката и над 150 текстове за песни. През пролетта на 2007 г. Любо напуска група ТЕ и започва солова кариера. През 2010 г. излиза и първият му самостоятелен албум - Любо 2010, като три от песните влизат в МТV класацията Europe’s World Chart Express. Изпълнител на 2012-а на БГ Радио.

Певецът, който сега се изявява като жури в X Фактор, има доста превратности в своят живот. Преди време той оцелял като по чудо с майка си в жестока катастрофа. Двамата пътували към вилата с малка спортна кола. Излезли на един завой и музикантът не могъл да го вземе - дал повече газ. Набил спирачки, колата се обърнала. Докато летели с главите надолу, той усетил как някой хваща автомобила и го обръща и той пада на гумите. А снимките на возилото след това изобщо и не предполагали, че пасажерите ще се разминат без счупени вратове.

Инцидентът дошъл във времето, в което Киров вече бил започнал да чете философски книги и да търси около себе си знаците на Божия промисъл. „Много хора не разпознават тези знаци, смятат, че животът им се полага. Аз искам да ви кажа, че на никого нищо не му се полага. Ако имахме абсолютната воля да определяме кои сме, щяхме да определяме кога да се родим. Което е много голям проблем с волята”, разсъждава певецът.

Преди две години пък бившият вокал на група Те лежа със счупен крак след брутално падане на сцената.
Екшънът, при който пострада попзвездата, се разигра пред входа на Морската градина във Варна, където певецът бе на участие. Докато изпълнявал един от хитовете си, Любо ненадейно попадал в празнина между съоръжението и други инсталации, и се строполясал с гръм и трясък на сцената. Многобройната публика, заела околното пространство, направо изпаднала в потрес при вида на жестоката каскада. Поокопитили се, феновете на певеца започнали да скандират името му и да го приканват за бис. Малко след инцидента на мястото пристигала и линейка.

Минути преди това обаче певецът бил откаран с частен автомобил към Спешния център във Варна. В болницата беше установено, че Любо има счупване в областта на коляното и се наложи моментално да бъде гипсиран. Певецът обясни тогава, че се чувства добре и нелепата случка по никакъв начин не разваля добрите му впечатления от морската столица. „Станалото няма да ме спре да идвам във Варна”, сподели Любо, видимо запазил свежарския си дух. След време той обаче призна, че е изпитал нечовешка болка.
По думите на очевидци, когато стъпил в процепа, певецът се е бил устремил към публиката, както по принцип прави на финала на всяка своя песен, търсейки по-близкия контакт с феновете си. Този отдавнашен маниер в случая му изиграл лоша шега, тъй като освен счупването, той усукал крака си и изпитал сериозни болки в коленните връзки и меките тъкани.

Екшънът моментално породи и сериозни слухове, спуснати от зложелатели, според които цялата история била рекламен трик, с който да насочи прожекторите към себе си. Появиха се и коментари, че Белия, както е партизанския му прякор, може да се е качил на сцената почерпен или напушен.

Близки на Любо обаче са категорични, че подобни сценарии са само в главите на зложелатели. Според тях Любо е в много добра форма и е на върха на кариерата си, поради което не би прибягнал до подобни евтини номера, които да му костват здравето. Преди години пък изпълнителят преживял и две тежки операции от спукан апендисит.

Самият Любо споделя, че приема нещата философски и не търси вина у някого за своите каръщини.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Няма коментари към тази новина !