Станка Златева не се радва на победата във "ВИП Брадър"

18.11.2013 10:30 | Видян 3097 пъти

Станка Златева не се радва на победата във

Станка Златева не може да се зарадва на победата си във "ВИП Брадър" от снощи. Тя сподели, че запазва хубавите спомени от Къщата, но не може да приеме, че фаворите й Тервел Пулев и Стойко Сакалиев са отпаднали, а Пламен Медаров е стигнал до финалите. "Той беше само схеми, схеми, схеми", каза боркинята, пише vsekiden.com

Тя сподели, че е влязла в шоуто, за да се забавлява, затова не я интересувала победата. Със Саката непрекъснато измисляли шеги, за да правят ежедневието си по-весело, очаквала същото и от останалите съквартиранти, но те били със съвсем друга нагласа - "избиват се, за да са първи", коментира спортистката. Златева не вижда нищо лошо в това, че на полуфиналите приятелката й Ваня Червенкова е спечелила 90% от зрителския вот, като половината от гласовете й са пуснати от 4 сим карти. "Има богати приятели, гласуват за нея", обобщи боркинята цялата ситуация. Според продуцента Нико Тупарев обаче, след като е станала ясна манипулацията, гласовете от въпросните карти внезапно са спрели, което означава, че дори хората, които са ги пускали, са осъзнали, че ходът им не е морален.

Златева още не знае дали ще продължи да се състезава. Тя призна, че формата в момента й не е добра. Чакала треньора си Симеон Щерев, когото нарече "бате Симо", да се върне, за да решат заедно какво ще правят. На шега тя предложи на Тупарев да я уреди да носи куфарите в Нова ТВ, защото за друго не ставала.

Днес е ден за чистене на Къщата и подготовката й за новия сезон на Брадъра - "ВИП Брадър ол старс". Той ще продължи един месец, в него ще участват 12 известни личности, участвали в други риалитита. Ще има състезатели от "Сървайвър", "ВИП Брадър", "Биг Брадър" и "Черешката на тортата". Наградата все още не е известна. Знае се обаче, че няма да е парична, а материална. Миналата година победителят си тръгна с автомобил.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !