Павел Чернев урежда Лияна на финала

12.11.2013 10:10 | Видян 2401 пъти

Павел Чернев урежда Лияна на финала

Павел Чернев е готов на всичко, за да спечели любовта на обожаваната от него попфолк певица Лияна. Силните чувства на бившия атакист към неговата сърничка, както той гальовно нарича чалга певицата, го тласкат да прави всевъзможни неща за нея, само и само за да я впечатли. Политикът е запретнал ръкави да уреди победата на емоционалната изпълнителка на песента „Ох, ох", пише Всеки ден.

Чернев е решен, че именно любимата му жена в момента трябва да спечели първото място във „ВИП Брадър". За тазгодишния победител единствената награда е плакет „Любима звезда на България", осигурен от продуцентите. Фактът, че няма каквото и да е парично или материално възнаграждение, е причината всички съквартиранти да влязат в къщата срещу солен хонорар. Липсата на кола или пари обаче не е предпоставка за Павел да се откаже от това любимата му да стане първа. Напротив, моралната награда, че Лили ще е любимката на България, била най-силната мотивация Чернев да работи в тази посока.

Запознати разказват, че Павел вече е впрегнал сили в организацията на това Лиляна да грабне първото място идната събота, когато в 20 часа е големият финал на „ВИП Брадър". Близките на едрогабаритния политик са снабдени с десетки сим карти, от които ще цъкат безброй есемеси в подкрепа на чалга изпълнителката.

Чувствата между Павел и Лияна пламнаха на втората седмица в къщата на Големия брат. Чалга певицата и депутатът се сдушиха и не спряха да си разменят целувки, еротични масажи и прегръдки. Чернев дори опипа силиконовите гърди на певицата, наричайки ги „сладки моцарелки". Пред камерите двамата си обещаха, че задължително след предаването ще се виждат отново навън. „Само не искай секс от мен, че няма да мога да ти откажа", двояко сподели Павката на Лияна.

Изключително оспорван ще е предстоящият финал на риалити шоуто, прогнозират запознати. Освен Лияна, с подсигурен вот са още марионетката Пламен Медаров и Ваня Червенкова. Станка Златева и Тервел Пулев пък ще бъдат масово подкрепени от любителите на спорта, но за основен фаворит е сочен Мариан Кюрпанов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !