Петя Дикова се сгоди

12.11.2013 09:30 | Видян 3955 пъти

Петя Дикова се сгоди

Петя Дикова се сгоди. ТВ водещата показа издайнически пръстен в предаването си „Култ" в съботния следобед и дори го предостави на фокусника Астор, за да демонстрира с него някои от своите магии. Новината за годежа на Петя Дикова все още не е официално обявена. Тв водещата обаче намекна за щастливото събитие, като отдели доста голяма част от ефирното си време в „Култ" за серия фокуси, които Астор направи със скъпото бижу. Така зрителите имаха възможност да го разгледат в подробности и да се убедят колко добре стои на безименния пръст на дясната й ръка, пише Всеки ден.

„Всеки ден" научи, че пръстенът не е случаен. Той издава намеренията на тв водещата съвсем скоро да мине под венчило. Бижуто е повече от впечатляващо. То не е с един, а с няколко диаманта, като най-големият е в средата, а останалите са подредени от двете му страни.

Щерката на Аня Пенчева и Сашо Диков ревниво пази в тайна кой е любимият й. Рядко я виждат в мъжка компания на обществени места. Съдейки по годежния пръстен обаче, човекът, с когото смята да се обвърже за цял живот, е доста състоятелен. „Такова бижу не е по джоба на всеки", коментират познавачи.

Между другото, колегите на Петя вече я бъзикат, че е време да мисли не само за сватба, но и за бебе. Говори се, че тя няма голям опит с децата, но пък има желание за свое собствено. Суетната й майка Аня пък нямала нищо против да стане баба на едно хубаво бебе. Засега обаче на дневен ред е изборът на булчинска рокля и подготовката на сватбата. Едва след това в семейството ще мислят за наследници.

Снимка: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !