Джордж Клуни не спи с жени

10.11.2013 09:00 | Видян 2546 пъти

Джордж Клуни не спи с жени

52-годишният актьор Джордж Клуни по принцип не коментира богатия си личен живот, но през изминалите дни холивудският красавец наруши своето мълчание. На скорошна премиера Джоржд Клуни се прегърна с бившата на Том Круз - актрисата Кейти Холмс, пише Блиц.

На следващата сутрин американските издания излязоха със заглавието: "Холивудският сърцеяд има роман с бившата на Том Круз!". Малко по-късно На Джордж му приписаха връзка с хърватската моделка Моника Якисич. А след това го положиха и в леглото на Амал Аламуддин - адвокатката на Джулиян Асандж. С екзотичната юристка Клуни работи по проект, свързан със Сирия и само е вечерял с нея. Това обаче бе достатъчно за смели предположения от страна на таблоидите.

"Три истории в течение само на три седмици... Аз съм шампион! Естествено, че това са измислици", се присмя Клуни на ловците на евтини сензации, говорейки пред списание People. Говорител на актьора обясни, че той е засегнал пиперливата тема, за да предпази въпросните жени от вниманието на папараците.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Галена влиза в Пееш или лъжеш тази...

След успешния старт на новия сезон на “Пееш или лъжеш”,...

ДА! Опус за циганско лято

Днес и утре температурата в София е 30 градуса, а като...

Няма коментари към тази новина !