Селена Гомес: Не съм бройка за една нощ

09.11.2013 09:00 | Видян 2013 пъти

Селена Гомес: Не съм бройка за една нощ

За разлика от бившото си гадже Джъстин Бийбър, Селена Гомес продължава да поддържа имиджа си на добро момиче. Певицата и актриса краси декемврийската корица на Teen Vogue и в нея подчертава своята невинност и доброта не само пред камерата, а и с думите си.

Дамата каза по-рано пред радиоводещия Райън Сийкрест, че се наслаждава на свободата си и ѝ харесва да бъде необвързана и това си личи. В тийнейджърския Vogue тя сияе с естествен чар и споделя за любовта и истинската си същност.

Ето и какво казва:

За това, че е безнадеждна романтичка: Влюбваш се и чувството просто те поглъща. Така че част от теб се чупи, когато това чувство изчезне и едновременно с това се бунтуваш и се опитваш да си кажеш „Забрави! Мога да правя каквото си искам!". Опитвала съм и никога не съм успявала. Винаги ще си остана от типа момичета, които искаш да заведеш при родителите си, а не просто бройка за вечерта.

За приятелката си Тейлър Суифт: Разликата между мен и Тейлър е, че тя е много уверена. Когато беше на 16, имаше увереността и самочувствието на 25-годишна. Всъщност дори на 80-годишна, защото е стар дух. Аз не съм като нея. Малко по-затворена съм, обичам да се чувствам защитена. На 21 години съм, а все още си живея у дома. Тейлър ме вдъхновява, но не бих променила пътя си, защото ми позволява да открия много неща и да ги направя сама".

За това, че обича джънк фуд: Ям много джънк фуд. Аз съм от Юга, така че обичам мексиканска храна, паста и пържено. Опитвам се да се храня здравословно и да направя нещо с тялото си, но да си призная, не си падам по упражненията. Искам да се движа повече и затова правя по-раздвижени концертите си. Имаме 13 хореографии в рамките на 90 минути. И считам това за достатъчно упражнение.

Източник: Dnes.bg
Снимка: сп. Teen Vogue

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Няма коментари към тази новина !