Никол Шерцингер: Обичам Майли!

09.11.2013 09:00 | Видян 3019 пъти

 Никол Шерцингер: Обичам Майли!

Никол Шерцингер е сред най-сексапилните жени в света в момента. Дамата е въплъщение на красивата и независима жена, която усилено развива кариерата си, грижи се за външния си вид и се пази от изкушенията на звездния живот, които може лесно да я представят в негативна светлина по жълтите страници на изданията.

Вместо това Шерцингер се появява в медиите, но на кориците и вътрешните страници на женските издания, които издигат в култ красотата и начинът ѝ на живот. Поредната ѝ медийна изява е в индийското издание на FHM. И макар че в неговата класация на 100 най-сексапилни жени, Шерцингер заема едва 53-място, индийските редактори не устояха на изкушението да заснемат кадри, в който си личи перфектното ѝ тяло.

Никол позира по спортно, черно късо потниче и сребристи панталони, като така показва стегнатия си корем, на който милиони дами завиждат.

С усмивка на лице, певицата излъчва много енергия и свежест, а черните високи токчета придават и много елегантност на визията ѝ.

В броя дамата коментира актуалната си колежка Майли Сайръс, която отнесе много критика заради бунтарското си поведение и облекло.

„Тя е в тази възраст, в която тъкмо се навлизаш сериозно в професията си и започваш да градиш кариерата си и правиш доста провокативни неща. Спомням си цялата тази енергия, която чувстваш, след като хаосът отмине. Тя е огън, една топка енергия. Обичам Майли", казва Никол.

Източник: Dnes.bg

Снимка: сп. FHM

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !