Диана Найденова плаши!

08.11.2013 12:00 | Видян 3358 пъти

Диана Найденова плаши!

Непоправими щети върху лицето на Диана Найденова е нанесло времето през месеците, в които тя бе извън телевизионния ефир между „Челюсти“ и „Всяка неделя“. Преди две седмици устатата журналистка попълни екипа на Кеворк Кеворкян, но дори и гримьорите на легендарното предаване се оказват безсилни да подмладят състареното лице на водещата.

Диана Найденова Миналата неделя мадам „Челюсти“ шокира с вида си телевизионната аудитория. Режисьорското виждане водещите на неделното предаване и техните гости да бъдат снимани във възможно най-едър план представи партньорката на Кеворк в светлина, в каквото сигурно единствено пресният й съпруг Мирослав я бе виждал.

Диана Найденова буквално е обезобразена! Няколкото ката бръчки под очите й, плюс кратерчета и огромни издутини изплашиха зрителите, а лицето й бе тема за оживен диспут в интернет форумите дни наред. Диана бе заподозряна и че е напомпала долната си устна с цял кубик хиалурон, под чиято тежест тя е увиснала грозно.

За да спести на хората още по-голям шок, Найденова поискала да бъде снимана в ляв полупрофил, тъй като върху дясната й буза се канели да изригнат цели вулкани. „На зрели години я е нападнал някакъв дерматологичен проблем. Лицето й е много зле, въобще не е за показване по телевизия“, коментират из нюзрюма на Нова тв.

Нож с две остриета се оказали и гримът, и осветлението в студиото на „Всяка неделя“. Вместо макиажът да заличи неравностите върху лицето на Диана, в комбинация със силната светлина те допълнително изпъкнали. „А и този опушен грим още повече я е състарил“, коментират из форумите.

В телевизията се чудели как да спестят нови подигравки на Найденова. Подхвърлили й, че за нейно добро ще е да се подложи на някои корекции по примера на колежката си Люба Кулезич, която преди време се подмлади с 10 години с няколко пластики. Този вариант обаче се оказал неуместен на този етап, тъй като Диана ще трябва да отсъства от работа, с която току-що се захвана.

Източник: в. Уикенд

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !