Маестро Мориконе и Теодосий Спасов с концерт в София

06.11.2013 14:10 | Видян 1605 пъти

Маестро Мориконе и Теодосий Спасов с концерт в София

На 10 декември ще имаме удоволствието и шанса да се насладим на не един музикален гений. До Маестро Мориконе ще застанат освен световнопризнатите музиканти от неговия екип и превъзходните артисти от оркестъра и хора на Класик ФМ, и неповторимият Теодосий Спасов.

Казват, че Теодосий е "кавалджията на света" и за нас е повече от гордост да го признаем, а музикалната критика отдавна е отличила божествения му талант. Носител е на множество международни награди (Наградата на Международната академия за изкуства Париж през 1996 г., взима и наградата „Музикант на годината“ през 1997 и 2002 г.и други) за уникалния си личен стил - комбинация от фолклор и джаз.

Според Теодосий връзката между киното и музиката е една нестихваща, съвършена любов, а за самия него любовта е единственото чувство, което ни прави живи. Той е не просто изключителен музикант, но и личност - легенда. За нас е чест и огромно удоволствие да бъде част от спектакъла в зала "Арена Армеец" и му желаем още дълги години споделена любов с космическата муз(ик)а.

Теодосий Спасов казва, че според него Маестро Мориконе е музикален гений на нашето време, който чрез своето творчество прави света по-богат и по-чувствен, че е оригинална и неповторима личност, с която човечеството трябва да се гордее и да се чувства щастливо, че е между нас с Божествения си талант. Неповторим и уникален в историята на филмовата музика, Енио Мориконе е разпознаваем и харесван от различни поколения публика в цял свят.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !