Деми Мур и Аштън Къчър приключиха развода си

03.11.2013 09:00 | Видян 2921 пъти

Деми Мур и Аштън Къчър приключиха развода си

Деми Мур и Аштън Къчър най-сетне подписаха документите си за развод. Бившите съпрузи, които се разделиха през ноември 2011 г., се споразумели да финализират развода си след двегодишна съдебна битка и се очаква да подадат документите незабавно. "Аштън и Деми най-сетне подписаха споразумението си за развод. Те се готвят да подадат документи в съда за официално прекратяване на брака им", разкри запознат източник пред вестник "Ню Йорк Пост".

35-годишният Аштън и 50-годишната Деми имаха конфликт заради финансовата страна около развода им. Актрисата поиска издръжка от бившия си съпруг, който стана един от най-високоплатените актьори на телевизионния екран, откакто се присъедини към хитовия сериал "Двама мъже и половина".

Деми смяташе, че има право и на част от печалбите на Къчър от инвестиционната му фирма Grade-A, която се оценява на 100 милиона долара. Актьорът и бизнес партньорите му Гай Озиъри и Рон Бъркъл направиха няколко доходоносни инвестиции в технологични компании чрез фирмата си, които донесоха на Аштън 20 милиона долара. Той притежава 20% от компанията Grade-A,пише dir.bg.

Първоначално Деми поискала половината от печалбите му, но Къчър възразил, че новосъздаденото му богатство не е общо, тъй като е натрупал милионите след раздялата със съпругата си. Изглежда обаче двете страни са се разбрали за развода. "Имаше дълги преговори между адвокатите на двете страни за финансовата част на споразумението, най-вече колко й дължи той след брака им. В крайна сметка те постигнаха споразумение, което е приемливо за всички страни", разкри запознатият източник.

Деми и Аштън започнаха връзката си през 2003 г. и се ожениха две години по-късно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Зад всяка ядосана жена стои мъж,...

Смях: Зад всяка ядосана жена... стои един мъж, който...

Красотата в нас е тази, която ни...

„Красотата в нас е тази, която ни позволява да...

Няма коментари към тази новина !