Майли Сайръс: Всички ме харесват, но не си признават

30.10.2013 16:30 | Видян 2985 пъти

Майли Сайръс: Всички ме харесват, но не си признават

За втори път тази година Майли Сайръс краси корицата на списание Cosmopolitan, САЩ. Първо се появи на основния му кадър през март, а сега ще я гледаме и в декемврийския брой на изданието.

Факт е, че колкото и да е оплювана заради скандалното си поведение през изминалата година, 20-годишната Майли постигна страхотен успех с новия си албум Bangerz и вече няколко песни от него са хитове номер едно в поп класациите из цял свят.

В случая порасналата и доста разкрепостена Хана Монтана позира пред обектива на фотографа Петер Педаному в ефирна рокля с дълъг ръкав на Just Cavalli.

Изпълнителката на Wrecking Ball разкрива пред изданието как се чувства като необвързана жена, след като преди месец се раздели с годеника си Лиъм Хемсуърт.

Ето и няколко акцента от интервюто за Cosmo:

За това, че сега живее най-лудите си години:
"Всичко в момента е супер хаотично и лудо и накуп ми се случват страшно много неща, но на мен ми харесва такъв живот. Просто в момента чувствам, че всичко е дошло на мястото си, но в най-добрия смисъл. Дори хората, които ме мразят, не могат да отрекат факта, че всички говорят за мен. Не искам да кажа, че съм на върха сега, по-скоро имам чувството, че съм нещо като готин аутсайдер. Аз съм като музикалния жанр пънк рок – всички ме харесват, но не си признават, защото смятат, че не е правилно. Обществото предпочита да ме съди."

За шумно коментираната си изява на наградите VMA:
"Когато хората започнаха да се оплакват, че били засрамени от поведението ми на сцената, аз се шокирах, че не са виждали видеото към песента, в което танцувам по абсолютно същия начин. Едва ли не искаха да изкарат поп индустрията много сериозна и консервативна професия, с която аз се подигравам."

За това как се чувства като необвързана жена:
"Имам нужда да прекарвам времето си сама с моята музика. Сега на нея отдавам цялото си внимание и смятам, че си заслужава. Наистина в момента изживявам най-щастливия си период, откакто се помня. Не искам да гледам назад. Иска ми се само раздялата ни с Лиъм да беше станала по-бързо, а тя се проточи доста. Сигурна съм, че Бог иска животът ми да е успешен, щастлив и благословен."

Източник: Dnes.bg

Снимка: сп. Cosmopolitan

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !