ЩАНГИ

28.10.2013 12:00 | Видян 2672 пъти | Гласували 1

ЩАНГИ

Гълъбин Боевски, Световно първенство, Рут Колева, която е най-доброто дете на родните щанги – все за тежка атлетика се говори през последните дни. Завръщането на бившия олимпийски шампион, комуто един Хуй от Китай (такова му е името на човека, също като на гида ми в Хонконг, който си викаше Ендрю) отне световния рекорд, е истинската сензация.

Бразилия ни го върна като няколко куфара с подпъхнат кокаин точно две години след ареста и 7 преди да му изтече двойно потвърдената му там присъда. Българското сърце на Дилма Русев или нещо друго е довело до този внезапен обрат, не е ясно. Интересно е защо държавата не формулира отношението си към този човек. ОК, олимпийски шампион. Но досега не сме чули смислена версия, която да го оневини. И, моля, не ми сравнявайте с либийския случай, понеже тук изобщо не говорим за същото.

Световното първенство по щанги и рекорда на Хуй, който отне и последния ни спомен, че сме били сила в този спорт. Ами ние сме драги зрители с участие на малко повече от олимпийски принцип. Погледнато оптимистично, все пак не сме извън играта, след като първенства наред дори не присъствахме. Реалистично, хорът на клеветата срещу великия Иван Абаджиев, в който апропо не пропусна да се включи и Боевски през 2000 г. съсипа де що имаше живо от железните момчета, с които се гордеехме.  

Сега се гордеем с децата на тези железни момчета на Абаджиев. Един от тях – Неделчо Колев, създаде прекрасната Рут Колева. Тя пък стана ябълка  на раздора в риалити шоуто на сезона Музикална Академия. Тук е мястото да кажа, че не споделям никак, ама никак мнението на Евгени Минчев в новия Супер 19’. И за Рут, и за Академията, и за Иван и Андрей. Освен, че е оригинален, за разлика от всички останали, форматът е супер интригуващ, характерите са яки, дори Здравко Ритонски и Кичка, на които талантът и красотата на Рут много пречат. А вие си купете новия албум на най-доброто дете на българските щанги, колекцията музикални перли на Колева е на пазара от днес.

Това като нищо ще ви помогне да сбъднете пожеланието ми към вас – бъдете по-щастливи до другия понеделник! Освен времето, и животът е прекрасен!

автор: Борис Ангелов

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Само на 49 си отиде вокалистът на...

Откриха мъртъв вокалиста на Crazy Town - Shifty...

Ексректор с 37 имота и 1,4 млн.лв. в...

С финална заплата от 4400 лв. на месец ексректорът на...

Няма коментари към тази новина !