Кейт и Уилям лъснаха голи във ваната

23.10.2013 14:50 | Видян 6398 пъти

Кейт и Уилям лъснаха голи във ваната

Кейт Мидълтън, принц Уилям и кралското бебе Джордж пуснаха фотограф в банята си?!Това е темата, която развълнува Острова тези дни, защото се появиха снимки, на които двойката и детето позират без дрехи, прикрити само от пяна във ваната. Снимките моментално обиколиха английските таблоиди и започнаха всякакви коментари по този повод.

Фотосесията е дело на фотографката Алисън Джаксън, според която е добре звездите да се покажат като в ежедневието си. По-важното е обаче да помислим дали може да се вярва на всичко, което виждаме. В крайна сметка се оказва, че кралските особи не са истински, а изкуствени фигури, пише Blife.

Алисън от години изследва "култа към известните" и е правила подобна фотосесия с Ким Кардашиян и Кание Уест, пак във ваната. "Джаксън повдига въпроса дали можем да вярваме на всичко, което виждаме, когато живеем в свят на телевизия, нови технологии и интернет. Тя провокира стремежите ни към воайорство, силата и съблазънта на въображението, както и нуждата ни да вярваме", пише в блога на Джаксън.
 
Снимка: Blife

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !