Без силикон на "Мисис България 2013"

23.10.2013 12:45 | Видян 1819 пъти

Без силикон на

Силиконът няма да се толерира на тазгодишния конкурс за "Мисис България". Близо 650 кандидатки за слава са се явили на предварителен кастинг. Комисия отсяла 15 омъжени красавици, които ще спорят за короната в петък вечерта. Водещи на церемонията ще бъдат носителките на титлата „Мисис България" Маги Желязкова и Мариана Маринова, пише в. "Монитор".

„Конкуренцията беше ожесточена. Това, което ми направи впечатление, е, че нямаше много представителки, наблъскани със силикон. Предполагам, че това се дължи на имиджа на конкурса, който се утвърди не само като надпревара по красота, но и като институция, която работи сериозно за различни обществено значими каузи. Преобладаваха дами със сериозно образование - лекарки, адвокатки, бизнес дами. Най-възрастната претендентка е на 39 години, а най-младата на 19 години", казва организаторката на конкурса Меги Савова.

Собственичката на марката „Мисис България" се разчувствала от CV-то на майка с 4 деца. "Жената беше написала трогателно писмо, споделяйки, че не притежава диамантени огърлици и скъпи бижута, а най-голямото й богатство са децата й. Допуснахме я до финала, въпреки че не блести толкова с красота", казва още Савова.

Миналогодишните победителки спазиха традицията да се класират в призовите места на международните конкурси. Гергана Николова стана четвърта на Mrs. Top of the World в Рига, Латвия. Йордана Димитрова влезе в топ 10 и взе титлата Beauty Universe на „Мисис Вселена" в Аруба.

Снимка: lifestyle.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ергенът Алек се покри, дължи куп...

Ергенът Алек Младенов е изчезнал безследно. От...

Брендън Фрейзър и Том Уелинг са...

Силни емоции и драматични обрати ще предложи bTV Action...

Няма коментари към тази новина !