Били Боб Торнтън: Секс сцените объркаха семейния ми живот с Анджелина

22.10.2013 13:20 | Видян 1530 пъти

Били Боб Торнтън: Секс сцените объркаха семейния ми живот с Анджелина

Били Боб Торнтън е известен само с ролите си на големия екран, а и с брака си с Анджелина Джоли. Актьорът бе женен за колежката си в периода 2000-2003 година, припомня Dnes.bg.

През това време той снимаше лентата „ Monsters Ball", в която си партнираше с Хали Бери. Филмът е изпълнен със секс сцени между героите им и според Били те са причина семейният им живот да пострада и да бъде изпълнен с напрежение.

„Ако си актьор и използват гласа ти за герои на Дисни, може да си далеч от половинката си без проблем в продължение на половин година. При мен обаче се получи следното: Снимах лентата Monsters Ball, в която има много секс сцени с Хали Бери. Тя е една от най-красивите жени в света и когато си говорех по телефона със съпругата си и тя те ме попита: „Какво прави днес?", отговорът беше: „Снимах секс сцени с Хали Бери".

Последва въпрос от сорта на: „Ти докосва ли я?" и тогава аз казах: „Все пак снимахме секс сцени, трябваше". Подобни ситуации са трудни и посяват съмнение у другия. А когато сте на хиляди километри разстояние и снимаш филм с красива жена, е още по-трудно", сподели Торнтън пред в. Sun.

Били призна още, че бракът му с Анджи се е съсипал, защото той не е бил сигурен в себе си:„Аз провалих брака си с Анджелина, защото смятах, че не съм достатъчно добър за нея. Бях прекалено несигурен в себе си. Но сега сме приятели".

От десет години актьорът има връзка с Кони Англанд, от която има дъщеря Бела (7). Но Били не е сигурен дали иска отново да застане пред олтара.

„Още един брак? Не казвам, че няма да се случи, нито че ще го направя. Забавно е как хората не спират да обсъждат, че съм имал 5 брака", каза още Торнтън.

Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Няма коментари към тази новина !