Ана Катур: Бих останала да живея в България

21.10.2013 13:00 | Видян 6266 пъти

Ана Катур: Бих останала да живея в България

Дъщерята на Мира Радева - Ана Катур излезе от Къщата на ВИП Брадър. Тя последва съпруга си Джаред и вече е близо до него. Двамата вече замислят песни на български, концерти и ако успеят да спечелят българите, не е невъзможно и да заживеят тук. Ана е на 23 години и е от брака на Мира със социолога Михаил Янов. Тя завършва НГДЕК, учи социология 2 години в СУ Св.Климент Охридски, но кандидатства в Musician Institute в Лос Анджелис и преди 3 години заминава да учи там. През 2013г. се жени за американеца Джаред Катур, с когото бяха заедно в риалитито.

Защо решихте да участвате във ВИП Брадър2013?
Исках да дойда до България, да се забавлявам и да се запозная с нови хора. Да споделя музиката си с България. Имах обаче добър 30-дневен престой в Къщата. Тръгнах си, но да не забравяме, че бях с „титаните” на номинации. В предаването обаче бях далеч от всекидневието си, което ми липсваше.

Какво Ви липсваше вътре?
За съжаление нямаше сцена. Можех да покажа повече креативност, но ме учуди фактът, че повечето игри бяха физически. Моята сила не е в това, особено на фона на присъстващите спортисти. Ако имаше по-креативни задачи, можех да покажа творчески способности. Седмицата, след като излезе Джаред, аз бях доста по-активна с общуването със съквартирантите. Все пак той не се чувстваше добре вътре и гледах да се грижа за него, да му превеждам. Всъщност не мисля, че можех да покажа нещо друго от характера си. Бях такава, каквато съм – спокойна и неконфликтна. Нямаше накъде да се развие моята история, докато има хора в Къщата, които действително се вижда, че са активни и могат да покажат още.

Харесахте ли другите съквартиранти в Къщата?
Да, разбира се. Вътре нещата са много спокойни. Харесах участниците. Имаше такива, с които можех много да си кажа и такива с доста различни характери. Все пак имам респект към всеки от участниците, защото всеки от тях много е работил, за да стане това, което е. И това е най-важно за мен – уважението към хората, а и не може всички да се разбираме по един и същи начин. С доста топли чувства съм към предаването.

Кое не успяхме да видим?

Не се видя, че съм супер активен човек. Има моменти, когато ставам в 7.00 часа и работя без почивка до вечерта. Няма обяд, няма нищо. Така изкарах няколко месеца от моя живот. Беше дори тази година. Много проекти правих, издадох сама албум и беше тежко. Но съм свикнала на това темпо и то ми липсваше. Дори да не съм толкова натоварена, пак съм доста активен човек. Тук не можах да го покажа, нямаше нищо, което можех да направя. Готвя, но съм на специален режим. Не ям и никакви животински продукти, които в Къщата си позволих заради това, че всички поръчваме храната заедно. Ако им наготвя нещо, никой няма да го хареса. То е много постно, сухо. Така че не можах да демонстрирам тази си страна, която е активна и работеща.

От колко време не ядете месо?
Вегетарианка съм от много години, но съм веган от този февруари. Причините за решението ми са различни. Все пак в САЩ храната е по-различна. Млечните продукти в България са доста добри и разнообразни. Бих яла наше сирене. Не държа да съм с етикет – дали съм веган или нещо друго. Няма значение какво ям, важно е организмът ми как се чувства, а като веган ми е добре.

Какво мислите за Тервел Пулев?
Тервел е много интересен човек. Знам, че ме е номинирал, но всеки номинира някого в Къщата. Той изключително много говори за детето и семейството си. При всички разговори, в които аз съм била, винаги е споменавал детето си. Не знам какви са взаимоотношенията му с неговата съпруга. Що се отнася до изказването му, Къщата е мини общество и ние не знаем какво се случва в съседната стая. Ако беше моят съпруг, бих се засегнала. Дори най-малкият намек показва, че има нещо. Така че аз не бих се почувствала добре, но той си има своя преценка.

Кой ще спечели ВИП Брадър?

Всички. Дори тези, които са излезли. Вътре имаме и две български гордости – нашите спортисти. Ирина Флорин също е много стабилен човек. Не знам колко е интересна на публиката, защото и тя като мен е малко по-дръпната, неконфликтна личност. Мишо е много интересен. Майка ми също е претендент, силен участник. Пламен, Мариан. Трябва да спечели този, който е  най-искрен и се харесва на публиката.

Смятате ли, че вътре всички съквартиранти отговарят на етикета ВИП?

Специално за тази серия на ВИП Брадър кастингът бе страхотен. Впечатлена съм от всички. Радвам се, че са включили и българи, които работим извън страната – като Мариан, като мен. Очаквах да е по-негативно вътре, гледайки предишни издания. Имаше много хора, които не желаеха да чуят друга гледна точка. Докато сега всички бяха отворени към различни характери. Всеки си има и моменти, когато не се чувства толкова добре и се получават конфликти.

Преди колко време заминахте за САЩ?
Преди три години и учих музика. Именно там се запознах с Джаред. Завършихме един и същ колеж. Започнахме да общуваме. Усетихме, че мислим в една посока.

Според мълвата Мира е искала да влезете в риалитито, за да останете да живеете тук?
Бихме останали, ако има смисъл – ако българите харесат нашата музика, бих останала с удоволствие. Аз обичам и да пътувам по света, но ако мога – бих останала. Обичам страната си и навсякъде, където ходя, разказвам за нея. Идеята ми е да покажа таланта си пред света и по този начин да прославям и родината си, защото доста пъти е пренебрегвана, а е толкова хубава.

 

продължи >>

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Дъждът отнесе новите колчета по...

Един от новите знаци на Фритьоф Нансен след дъжда. От...

Хванах се с кино, понеже не бях добър...

"Не бях добър ученик в гимназията, решиха, че не ставам...

Няма коментари към тази новина !