Бербатов гони Бекъм по имоти

20.10.2013 09:08 | Видян 3595 пъти

Бербатов гони Бекъм по имоти

Футболното лице на България Димитър Бербатов започва все по-малко да мисли за спорт. С времето рекордьорът по голове за националния ни отбор изгуби големия си хъс за игра, който показваше като играч на „Байер Леверкузен” и „Манчестър Юнайтед”. Вече хобито му не е футболът, а колекционирането на тузарски имоти и скъпи коли, пише Галерия.

Според британския вестник „Сънди Таймс” Митко е сред 20-те най-големи баровци измежду футболистите на Острова. Той притежава15 милиона извън банковите си сметки под формата на активи. През 2012 година той е декларирал имущество на стойност 13 милиона паунда, а само година по-късно стига до 15 милиона в британска валута. Нападателят на „Фулъм” има няколко апартамента в България, яхта и тузарско жилище в Дубай.

Челните места в класацията заемат Уейн Рууни и Рио Фърдинанд. Зад Бербо пък остават Робин ван Перси, Сархио Агуеро, Давид Силва, Емануел Адебайор и Майкъл Карик. Безспорни рекордьори по пръскане на пари са легендата на Англия Дейвид Бекъм и неговата съпруга Викотрия. Последната им прищявка е да купят огромно имение в центъра на Лондон за 45 милиона паунда. За първи път от много години обаче двойката не може веднага да извади сумата и затова се налага да продаде част от ненужното семейно имущество. Според „Сън” те вече са прибрали 12 милиона паунда от имението в Хартфордшир.

Очаква се да взеамат тлъсти пачки и от двете ферарита и двата ягуара, които гният в автопарка им. Заради новата лондонска мечта в чужди ръце отива също вилата на семейството във Франция, струваща 2,6 млн. паунда. Бекъм обаче за нищо на света няма да се раздели с луксозния палат на дубайския остров Палм Джумейра, тъй като там живее тъстът му. Бразилската звезда Неймар също се шири в разкош. Новата перла в селекцията на „Барселона” няма нещо впечатляващо на свое име, но за сметка на това има претенциозно гадже. Именно приятелката му Бруна Маркезине го е накарала да наеме къща в тузарския каталунски кватал „Педралбес”, за която плаща по 18 000 евро на месец.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Тенденция 2024: Тези дамски чанти ще...

Чантите са не просто аксесоари, те са основна част от...

Смях: България е само за смелите

Смях: България е само за смелите

Няма коментари към тази новина !