Иво Аръков и Мика се забавляват и рецитират Фотев

18.10.2013 12:10 | Видян 1617 пъти

Иво Аръков и Мика се забавляват и рецитират Фотев

Връзката на актьорът Иво Аръков с дъщерята на Христо Стоичков - Мика, е най-горещата тема в последните седмици. Спряганият за секссимвол Аръков спечели сърцето на Михаела и двамата не смятат за нужно да крият връзката си. Аръков сподели как гледа на любопитните въпроси и погледи, които се изсипват върху него. С усмивка Иво призна, че изобщо не обича футбол и не се респектира лесно от никого, пише 168 часа.

Двамата с Мика се забавляват, вярват и рецитират Христо Фотев."Дразня се, когато се пишат лъжи. Свободата на словото леко се изврати, както и понятията, които допреди време наричахме със същинските им имена - Истина, Искренност, Откровеност, Живот. Хората загубиха всякаква ценност и честолюбие. След като спряха да обичат и уважават ближния си, вече не обичат и себе си. Все по-нисши страсти ги вълнуват.

Докато тази разруха е загнездена в сърцата на масата, ще продължат да й се предлагат осквернени имена и материали, касаещи публичните личности. Как всичко, което се постига с честен труд (интелектуален), очевидно е непознато на човешката квота?! Е лъжа?! Жалка пародия и беззаконие! Обичам страната, но не и държавата си, защото тя създаде всички онези човекоподобни, които се поддават на манипулация", казва Аръков.

Той признава, че в този свят, изтъкан от лъжи и аргументи, предпочита да замълчи и да си живее простичък живот с най-близките хора. "Те знаят кой съм и за какво живея. Нека добавя, че в поезията има повече смисъл, отколкото във всички политици, взети заедно. Тя е единствената политика, която истински се стреми към живота. Имаше време, в което интелектуалните хора ни управляха. Вдъхваха ни вяра. Сега просто потъваме.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

JLo без грим и прическа на МетГала:...

JLo без грим и прическа на МетГала: Нова мода

Комедийното шоу Кой да знае се...

Предаването стартира със специален двучасов епизод на...

Няма коментари към тази новина !