Лияна иска да напусне Къщата

15.10.2013 17:45 | Видян 3664 пъти | Гласували 1

Лияна иска да напусне Къщата

Поп фолк звездата Лияна хвърли в потрес съквартирантите в Къщата на Вип Брадър с желанието си да напусне моментално риалитито и никога да не се връща. Певицата вече на няколко пъти беше извеждана от Къщата, но само за няколко часа, по време на участията й в нощни клубове.

Днес обаче тя пожела да си тръгне завинаги, защото е съкрушена от снощното признание на боксьора Тервел Пулев. По време на елиминациите, проведени на живо, Тервел заяви на всеослушание /без никой да го провокира/, че няма абсолютно нищо с Лияна и че много обича жена си Диана и сина си Калоян, пише razkritia.com.

Думите на Тервел буквално смазаха “сърничката”, която се движеше като призрак около съквартирантите през цялата нощ, не можа да мигне и час, а постоянно трепереше от нерви и мъка. Болката на Лияна е наистина голяма, защото тя не скри, че има чувства към Тервел и че е започнала да се влюбва в него. Тя е изключително обидена на боксьора и не смята, че би могла да издържи да продължи да дели един покрив с него.

Приятелите й в Къщата веднага се заеха да я убеждават да остане и да бъде силна, но дали ще повлияят на решението й, тепърва предстои да разберем.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !