Николета подслушва като Цветанов

09.10.2013 16:45 | Видян 2095 пъти

Николета подслушва като Цветанов

Николета Лозанова подслушва и снима масово и незаконно хората, подобно на Цветан Цветанов в предишното управление на ГЕРБ, алармираха пред в. "Галерия" хора от кухнята на новото й предаване по ТV7. Сега Николета слага в малкия си джоб Цветанов, взимайки му бизнеса с подслушванията под формата на телевизионно предаване. Това става, независимо че по българските закони всеки запис на разговори без знанието на записваните е престъпление. За бившата на Валери Божинов и Ники Михайлов работи екип от 40 човека. 25 души се разхождат по улиците на София като папараци, за да снимат известни личности с фотоапарати и телефони. Най-скандалното е, че скрити камери, тип "бръмбари", са инсталирани в най-хитовите столични заведения, както и в най-скъпите бутици, където пазаруват богатите дами, плеймейтки и приятелки на бизнесмени със съмнителна слава, пише в. Галерия.

"Монтирането на камерите няма как да е станало без съгласието на собствениците на заведенията. Очевидно са им платени космически суми. Странно е как са се навили, след като съвсем скоро ще стане ясно, че скандалните кадри са направени от техните заведения. Явно те разчитат да заблудят публиката, че някой от клиентите е направил компроментиращите снимки с телефон. По този начин собствениците ще изгонят клиентите си, които няма да прекрачат прага на заведенията им.", дивят се дългогодишни посетители на култови клубове.

Освен това Николета предлагала тлъсти хонорари на известни личности срещу услугата да записват изповедите на свои приятели, докато си пият кафето. Идеята след това записите да прозвучат в ефир.

Не е изключено бившата на Валери Божинов също като Цветанов да има проблеми с правосъдието, смятат юристи. "Цинично е жена, която е лъгала мъжа си с бивши гаджета, да уличава някого в изневяра и да се превръща в блюстителка на морала", прегряха интернет форумите по повод първото предаване на Николета в неделя, голямата сензация, в което беше признанието й, че е разделена с Божинов, но не е подавала молба за развод.

За шоуто на хубавицата, която се провали веднъж като водеща на дневните излъчвания на "Къртицата", телевизията плаща луди пари. Освен хонорарите, които дава на папараците и за монтирането на камери, медията се е изръсила за снимките на предаването, което се прави в така наречения "грийн бокс". Това е специална скъпа техника, която дава възможност водещата да бъде монтирана дори на космически кораб.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !