Крис Браун загубил девствеността си на 8

08.10.2013 16:45 | Видян 1499 пъти

Крис Браун загубил девствеността си на 8

Крис Браун има имиджа на купонджия с буен характер. Певецът от малък е влязъл в света на партитата и удоволствието, като дори е опознал нежния пол в библейски смисъл едва на 8 години, пише fakti.bg.
 
Бившият на Риана наскоро се похвали, че е загубил девствеността си от девойка, която е била доста по-голяма от него – на 14 или 15 години. Това е станало в родния му град Тапаханок в щата Вирджиния, пише Female First.
 
„Там светът е различен. На тази възраст вече бяхме готови да препускаме, нали разбирате. Например момичетата, не се притеснявахме да говорим с тях. Аз не се притеснявах. Така че на осем, след като можеш да го направиш, това те подготвя за бъдещето, да станеш като звяр. Можеш да станеш най-добрият“ – каза Крис пред в. „Гардиън“.

В музикалния бранш Браун също влиза много млад. Певецът подписва първия си звукозаписен договор когато е бил 12-годишен. Макар да не е имал нормално детство покрай работата си, звездата призна, че не съжалява за славата и това, че е пораснал по-бързо от останалите деца.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !