Малинка на тортата на Динко Динев

29.08.2008 11:50 | Видян 32707 пъти | Гласували 4

Малинка на тортата на Динко Динев

За разлика от пищните купони, които традиционно организират всяка година, един от братята Диневи – Динко, отпразнува тези дни рождения си ден в най-тесен кръг, само с отбрани приятели и близки. Строителният предприемач, който навърши 43 години, бил категорично против празника му да бъде под прицел на медиите и затова журналисти не били поканени, съобщи в. “Експрес”.

Гвоздеят на програмата в хотел “Адмирал” в Свети Влас беше кръшната фолк звезда Малина, която вдигна градуса на настроението и беше черешката на тортата. Не случайно певицата подбра тоалет в малинов цвят и с гол гръб, всичко комбинирано с ефектни бижута. Модните спецове веднага познаха марковите произведения на Vesrace и Chanel, които певицата купила специално за участието си. По – наблюдателните отбелязаха, че изпълнителката на “Пайнер” е и видимо по-свежа и подмладена. Близки до Малина потвърдиха, че звездата си е направила лифтинг в края на пролетта. Опъването на бръчките е дало доста добър резултат и сега перфектната танцьорка е по – секси от всякога, коментираха гости на купона.

Освен попфолк в лицето на Малина и колежката и Андреа пя на партито, както и Васил Найденов. Естрададжията винаги е бил против актуалния жанр, но това не му попречи да уважи празника на Динев. От бизнесмена не се отделяше и неговата съпруга Соня, която отново се беше погрижила да бъде стилна и бляскава.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !